FDF F8 Søkreds

Kan du lide at bade og lege med vand? kan du lide at lave bål, sove i shelter og tage på lejr? har du lyst til at lære at sejle og komme hele danmark rundt til søs?

Så skal du måske ikke længere lede efter en fritids aktivitet, FDF F8 Søkreds tilbyder aktiviteter til lands og til vands af høj kvalitet, vi bygger på frivillighed, samarbejde og elsker at udfordre og lege.

Vores mindste medlemmer er 5 år. De bruger tiden på at lave bålmad, bade og blive trygge ved vandet, vi tager også på ture og finder ting i naturen vi kan spise, eller går på opdagelse blandt lamaer og får på tippen.

Vi elsker også at lege og være kreative med hænderne, vi har blandt andet snittet i træ, lavet nisser at ting man kan finde i naturen og meget mere.

Når man bliver 7 år, bliver man tumling og skal til at have de første oplevelser i og på vandet, 

vi leger i og ved vandet og bliver trykke med det våde element, herudover sejler vi kano, motorbåd, går op opdagelse og selvfølgelig laver vi også bål en gang i mellem.

Omkring 9års alderen, begynder de første togter og overnatninger uden for, vi lære om orientering, kort og kompas, hvordan man lave mad på stormkøkkerne og hvordan man sætter telte op, kort sagt man bliver introduceret til de mange fede ting som naturen kan byde på både til vands og til vands

Nu nærmer tiden sig til at man begynder rigtigt at blive et med det våde element, når man når 12 års alderen tager man på lange togter og sejler ved hver en lejlighed, vi tage på weekendture og sommerlejre og elsker at blive udfordret med løb, natteløb og alt kan ske fra klatring til badning midt i øresund.

15 år næsten voksen og alligvel ikke helt, du bliver en del at lederflokken som leder ass. og deltager nu ved at planlægge møder, afholde møder og lejre og hvis du har lyst kan du også begynde at tage mulighed bevis. som senior bliver du også intruducert til FDFs kurser hvor 400-500 senior fre hele landet er samlet for at få de vildeste oplevelser og lære nyt de kan bruge hjemme i kredsen.

18+ leder, du er ansvarlig for at alt foregår sikkert, forsvarligt og at alle får gode oplevelser med hjem, du bliver tilbudt leder kurser, i alt fra førstehjælp, kanosejlads til VHF radio cerfitikat og dulighedsbevis.

Du vil opleve et kæmpe fælleskab og FDFer bliver hurtigt noget men er og ikke noget man går til.

Møde tider:
Sommerhalvåret

april - okt. 18.00-20.00For puslinge og tumlings 18.00-19.30

Vinterhalvåret

okt.-april. Alle 18.00-1930

Adresser
Sommerhalvåret

Sejlklubvej 4, 2450 Kbh Sv

Vinterhalvåret

Forhåbningsholms Allé 20 kld.1904 Frederiksber C.

Kontakt:

Kredsleder Daniel Svendsen22353377

Mail: F8@FDF.dk

www.FDFF8.dk

Image
Image
Image